2022-01-26 07:44:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Szerelmi életedben váratlan fordulat következhet be

Napi horoszkóp január 26-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Új, eddig ismeretlen helyzetbe kerülsz. De csak akkor boldogulhatsz, ha komolyan veszed, és valóban küldetésnek fogod fel, amit tenned kell. A tehetséged ehhez nem elég. Most valódi elhivatottságot kell érezned.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Bár lehet, hogy unalmasan indul a nap, az Uránusz-Vénusz fényszöge alaposan meglephet! Olyan helyen/módon bukkanhat fel a szerelem az életedben, amire igazán nem számítottál. Legyél nagyon figyelmes, járj nyitott szemmel!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Zavaros pénzügyi helyzetbe kerülhetsz a mai napon: nem nagy még a baj, de ha folytatódik ez a tendencia, és folyamatosan a veszteségekhez kell alkalmazkodnod, akkor azzá lehet. Kérj segítséget a társadtól!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az Uránusz és a Vénusz kedvező fényszögbe kerül, ez meglepő(en) jó fordulatokat hozhat a szerelmi életedben. Talán egy távoli ismeretségből adódik vonzalom, vagy egy semleges beszélgetés vált át hirtelen flörtbe. Persze a folytatás már rajtad is múlik.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Szerelmi életedben váratlan fordulat következhet be. Bármi történik is azonban, vedd figyelembe, hogy te is okozója  vagy a történteknek. Legyen az jó, vagy rossz. És minden jóra fordítható, ha képes vagy egy magasabb szemléletet elsajátítani.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Türelmed végre meghozza a gyümölcsét: amire eddig hiába vártál, legyen az szerelem, gyermekáldás, vagy új munkahely, most végre rád találhat. Persze csak akkor, ha keresed is a lehetőségeket.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Egy szerelmi kapcsolat fordulatot vehet: akiről eddig csak álmodoztál, most végre viszonozni látszik a vonzódásodat. Lehet, hogy így már nem is olyan érdekes a flört? Talán megint az álmaidba lettél szerelmes? Értékeld át egy kicsit a másik nemhez fűződő viszonyodat, érzéseidet.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Jó lenne, ha a mások igényeire is éppúgy oda tudnál figyelni, mint a sajátodéra. Te a megérzések nagymestere vagy, így ez aligha jelenthet nehézséget neked. Ha így teszel, új mederbe terelheted a kedveseddel való kapcsolatodat is.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A humorérzékedre ma különösen nagy szükséged lehet. Szerencsére nálad ebben aztán nincs hiány. A baj inkább abból adódhat, ha túlzásokba esel: nem mindenki tekinti viccesnek azt, amit te. Legyél kicsit kíméletesebb!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma igencsak megnő azok száma, akik érdeklődnek irántad. Ámde korántsem biztos, hogy annak kell hinned, aki a legimponálóbb. Lehet, hogy a legszerényebb külső mögött rejtekezik az igazi kincs.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A szerelem egyenesen céllá vált: alighanem a karrier sem olyan fontos most, mint a párkapcsolatod jobbá tételének igénye. Ha eddig a megrögzött szinglik közé tartoztál, mostantól inkább konzervatív párkapcsolatra vágysz. Ma tehetsz is valamit ezért: vagy lelki érettségben lépsz előre, vagy ismerkedni kezdesz a közösségi oldalon.


Halak: II. 19. - III. 20.

Habár úgy vágsz neki a napnak, hogy csak átvészelni akarod valahogy, mégis jobb, ha megpróbálsz pozitívan hozzáállni a rád váró megpróbáltatásokhoz. Az nem megoldás, hogy mindig csak menekülsz. Egyszer le kell horgonyoznod.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: